Продавам квалитетни ореови стебла

Продавам квалитетни ореови стебла, идеални за изработка на резбани уметнички дела.
Цена по договор.

Телефонски број:   075473353
Град:   Скопје
Држава:   Мкд

 

Оглас број: 0115  |  Објавен на: 16.05.2024  |  Гледаност: 366Информации за огласувачот
Лице за контакт: Сашо
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.