Se izdava stan vo Kisela Voda

Se izdava stan vo Kisela Voda do Alfa banka, mesto Cesma. Stanot e 45m2, opremen so 3 sobi, pogoden za studenti, vraboteni, mladi bracni parovi. Cena 8500 mesecno.
Телефонски број:   078335559
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7106  |  Објавен на: 25.11.2018  |  Гледаност: 57Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.