Prodavam stan od 71m2

Prodavam stan od 71m2 na ul. Ivo Lola Ribar kaj mlecen restoran.
Телефонски број:   071 819250
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7140  |  Објавен на: 25.1.2019  |  Гледаност: 77Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.