Магационер со работно искуство

Барам оперативен магационер.
Задачи и одговорности:
- Прием на роба и подредување на истата во магацинот,
- Вршење на физичка активност утовар-истовар и транспорт на материјалите,
- Припрема на роба за клиенти,
- Следење на состојбата на роба во магацин.
Потребни квалификации:
- ССС Средна стручна спрема,
- Познавање на основен Microsoft Office,
- Возачка дозвола Б категорија,
- Физичка способност за ракување со стоката.
Телефонски број:   070338055
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7152  |  Објавен на: 09.2.2019  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.