Potreban radnik

Potreban radnik ili bračni par na održavanju dvorišta, bašte, sitne popravke.
Smještaj i hrana obezbjeđeni, plata po dogovoru.
Телефонски број:   38269900930
Град:   Nikšić
Држава:   Crna Gora

 

Оглас број: 7153  |  Објавен на: 22.2.2019  |  Гледаност: 54Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.