Crna Gora Bar Susanj letovanje 2019

Bar Susanj izdavanje soba i apartmana blizu plaze.
Tel.: +38267852878 viber
Телефонски број:   38267852878
Град:   Bar
Држава:   Crna Gora

 

Оглас број: 7157  |  Објавен на: 11.3.2019  |  Гледаност: 17Информации за огласувачот
Лице за контакт: Nada
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.