Трособен стан во Кисела Вода

Се издава целосно наместен трисобен стан (74м2) во Кисела Вода, со парно, паркинг, лифт, на 2-ри спрат. Станот се наоѓа кај стара рампа.
Телефонски број:   071-341-840
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7161  |  Објавен на: 13.3.2019  |  Гледаност: 19Информации за огласувачот
Лице за контакт: Никола
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.