Продажба на стан

Се продава стан од 54м2 во Припор, Кисела Вода. Станот е на трети кат, со лифт, сопствен паркинг и подрум, во квалитетна зграда. Прекрасен поглед на градот. Цена по договор.
Телефонски број:   071236829
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7193  |  Објавен на: 26.4.2019  |  Гледаност: 43Информации за огласувачот
Лице за контакт: Марија
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.