Продавам стан - итно

Продавам стан, во зграда стара 4 години. Станот има една спална и една мала детска соба, дневна, трпезарија и кујна, ходник, капатило, траса и подрум. Вкупно 60 м2.
Телефонски број:   077578-921
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7196  |  Објавен на: 30.4.2019  |  Гледаност: 22Информации за огласувачот
Лице за контакт: Катерина
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.