Атрактивна локација

Се продава парцела од 2247м2 на атрактивна локација во Охрид (месноста Горица, позади ридот каде е претседателската вила) на 300m одалеченост од езерото. Може целокупната парцела, а може и поединечно. Во тек е изработка на ДУП и ГУП... Цена 50 евра по метар квадратен, а постои и можност за адекватна замена за недвижнини во Охрид.
Телефонски број:   070919384
Град:   Охрид
Држава:   Македонија

Оглас број: 7198  |  Објавен на: 04.5.2019  |  Гледаност: 13Информации за огласувачот
Лице за контакт: Александар
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.