Stan vo Taftalidze 1 do gimnazija Nova

Se izdava namesten stan od 35m2, na 1vi kat, vo Taftalidze 1 do gimnazija Nova.
Телефонски број:   070373785
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7201  |  Објавен на: 15.5.2019  |  Гледаност: 7Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.