Rabota za vo kujna vo sendvicara

Sendvicara Baking Bread ima potreba od personal za vo kujna.
Site zainteresirani neka se javat na 078 432 753
Телефонски број:   078432753
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7202  |  Објавен на: 20.5.2019  |  Гледаност: 50Информации за огласувачот
Лице за контакт: Mishe
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.