Издавам соба во Скопје

Еднокреветна соба над Клинички центар Мајка Тереза за студентки. Цена 5500 денари со сите сметки.
Телефонски број:   076 486 551
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7204  |  Објавен на: 21.5.2019  |  Гледаност: 43Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.