Издавам стан во Центар

Издавам стан од 58м2, двособен, на 4-ти.кат, со лифт, во Центар во близина на Грчка амбасада.
Телефонски број:   070686232
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7206  |  Објавен на: 23.5.2019  |  Гледаност: 45Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.