Se prodava stan vo Kisela Voda

Stanot se naoga vo blizina na opstina Kisela Voda, jug-sever, 80m2, tri spalni, salon, balkon 16m2, 2 nadvoresni spajza, podrum, na 5ti kat.
Телефонски број:   071399250
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7224  |  Објавен на: 26.7.2019  |  Гледаност: 88Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.