Petroski Apartments Ohrid

Novi moderni apartmani vo centarot na gradot, oddaleceni samo nekolku minuti od ohridskata carsija. Obezbeden parking, klimatizirani, besplaten WiFi, flat TV so kablovski kanali. Opremeni se so se sto e neophodno za kratok ili podolg prestoj.
Kontakt +38267671717 Viber, email: petroskiapartments@gmail.com
Телефонски број:   +38267671717
Град:   Podgorica
Држава:   Crna Gora

 

Оглас број: 7227  |  Објавен на: 07.8.2019  |  Гледаност: 32Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.