Se iznajmuva garsonjera vo Crnice

Se iznajmuva namestena garsonjera za edna osoba ili par vo Crnice, blizu do Medicinski fakultet. Vo cenata se vkalkulirani site trosoci. Vlez poseben, parking obezbeden. Prioritet imaat medicinari.
Телефонски број:   078854457
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7233  |  Објавен на: 13.8.2019  |  Гледаност: 27Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.