Се издава

Се издава трособен наместен стан на ул. Владимир Комаров во Скопје.
Телефонски број:   077631351
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7238  |  Објавен на: 28.8.2019  |  Гледаност: 57Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.