Продавам стан во Центар

Продавам 4-собен стан во Центар - Скопје позади О.У. „Димитар Миладинов” со 2 влеза (гарсоњера 23м2 и 3-собен стан 95м2). Има подрум и подземна гаража.
Телефонски број:   075 343 353
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7248  |  Објавен на: 04.10.2019  |  Гледаност: 31Информации за огласувачот
Лице за контакт: Нена
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.