Se iznajmuva garsonjera vo Crnice

Se iznajmuva namestena garsonjera vo Crnice, blizu do Medicinskiot fakultet, za edna osoba ili par. Vlez poseben, parking obezbeden. Vo cenata se vkluceni site trosoci.
Телефонски број:   071889921
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7250  |  Објавен на: 04.10.2019  |  Гледаност: 41Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.