Baraka vo naselba Lisice

Baraka 80m2 i 8m2 pomosna prostorija. Placot e 274m2, lepenka od edna strana. Placot e vo forma na kvadrat, dvorot se protega od site tri strani na kukata. Barakata e vo sostojba za ziveenje. Vo blizina e na uciliste, gradinka. Orientacija istok-zapad.
Cena 74000 evra, so prostor za dogovor.
Телефонски број:   078469475
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7256  |  Објавен на: 05.10.2019  |  Гледаност: 80Информации за огласувачот
Лице за контакт: Gjoko
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.