Iznajmuvam studio apartman

Iznajmuvam trokrevetno studio apartman vo Ohrid.
Телефонски број:   071651182
Град:   Ohrid
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7262  |  Објавен на: 29.10.2019  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.