Продавам Kodak EasyShare Z980

Се продава дигитален апарат Kodak EasyShare Z980 со торбичка за апаратот. Резолуција од 12 мегапиксели за неверојатни отпечатоци до 30 х 40 инчи. 24x објектив со широк агол Schneider-Kreuznach Variogon оптички зум (26-624mm).
Снимајте прекрасни HD слики во формат 16:9; снимајте видео со HD квалитет.
Снимајте слики во мемориски картички SD / SDHC (не се вклучени).
Телефонски број:   +38970389553
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7296  |  Објавен на: 23.1.2020  |  Гледаност: 63Информации за огласувачот
Лице за контакт: Teo
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.