Se iznajmuva dukan vo Debar Maalo

Se iznajmuva dukan od 120m2 (60+60m2) za sekakva namena (izlozben salon, kancelarii, ordinacii, labaratorii i dr.). Izlogot na dukanot e 10m x 5m i se naoga na prizemje. Cena 650 Evra.
Informacii isklucivo na telefon.
Телефонски број:   070 804 613
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7473  |  Објавен на: 06.11.2020  |  Гледаност: 75Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.