Se iznajmuva namesten stan

Iznajmuvam opremen stan na odlicna lokacija vo Kapistec vo blizina na Zebra (Beli zgradi). Se naoga na 3-ti kat. Ima gradsko parno, klima i lift. Raspolaga so dnevna soba i kujna, kako i edna pomala soba. Pogoden za samci, studentki ili 1 vrabotena devojka.
Телефонски број:   071563928
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7476  |  Објавен на: 13.11.2020  |  Гледаност: 92Информации за огласувачот
Лице за контакт: Caci
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.