Се продава стан во Ѓорче Петров

Се продава стан во Ѓорче Петров, во населба Јурија (во близина на Турската очна болница). Станот е на 4ти кат, со лифт и има сопствено греење.
Телефонски број:   077868512
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7479  |  Објавен на: 15.11.2020  |  Гледаност: 70Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.