T-devojka za diskretni sredbi, zabava

Diskretni sredbi, masaza, zabava. Druzenje so T-devojka so site zenski oblini i atributi.
So prirodni gradi broj 5.
Edinstvena T-devojka vo Makedonija.
Samo za situirani gospoda i dami.
Za nezaboravno druzenje i masaza.
So profesionalka.
Cena: 50 €vra.
+18.
Телефонски број:   077642494
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7481  |  Објавен на: 20.11.2020  |  Гледаност: 301Информации за огласувачот
Лице за контакт: Natalija
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.