Profesionalna i brza intervencija

Profesionalna i brza intervencija za odzatnuvanje i cistenje na cevkite kaj kanalizacii, kujni, lavaboa, tus kabini, kako i cistenje na linii i odrzuvanje na stanovite, cistenje na priroden kamen, bekaton i fasadi.
Телефонски број:   075281028
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7574  |  Објавен на: 19.5.2021  |  Гледаност: 90Информации за огласувачот
Лице за контакт: Enis
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.