Изнајмувам гарсоњера

Изнајмувам комплетно наместена гарсоњера, до слаткарница Палма, Аеродром.
Телефонски број:   071 252-054
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7575  |  Објавен на: 20.5.2021  |  Гледаност: 102Информации за огласувачот
Лице за контакт: Марјан
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.