Deloven prostor vo T.C. Olimpiko

Se prodava deloven prostor od 45 m2 vo Trgovski Centar Olimpiko vo Karpos:
-Dukanot e na prv kat so izlog koj gleda kon bul. Ivo Lola Ribar.
-Opremen so zastitni resetki.
-Dve prostorii: kujna, WC.
Телефонски број:   075303100
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7599  |  Објавен на: 05.7.2021  |  Гледаност: 59Информации за огласувачот
Лице за контакт: Irina
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.