Se iznajmuva stan vo Kisela Voda

Se iznajmuva namesten stan vo Kisela Voda. Stanot e 65m2, na 7-mi kat, so parno, lift.
Телефонски број:   070388836
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7659  |  Објавен на: 27.9.2021  |  Гледаност: 53Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.