Se iznajmuva stan vo Kisela Voda

Se iznajmuva stan apartman vo Kisela Voda na ul. Ivan Kozarov, namesten, pogoden za 2 osobi.
Cena 8000 denari.
Телефонски број:   078335559
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7665  |  Објавен на: 04.11.2021  |  Гледаност: 58Информации за огласувачот
Лице за контакт: Atanas
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.