Se iznajmuva deloven prostor

Se iznajmuva deloven prostor od 12m2 vo Struga. Dukjanot se naogja na prv kat vo bezistenot, kaj leviot vlez, vtor dukjan po red.
Телефонски број:   070484490
Град:   Struga
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7666  |  Објавен на: 06.11.2021  |  Гледаност: 51Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.