Prodavam nov Samsung A32

Nov mobilen telefon Samsung A32, prodavam po povolna cena od 12.000 denari.
Телефонски број:   071 210 044
Град:   Resen
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7688  |  Објавен на: 08.1.2022  |  Гледаност: 45Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.