Se iznajmuva stan vo Kozle

Se iznajmuva stan vo Kozle, sproti starata Alumina i Vero, 40m2, na 1vi kat, so posebna spalna, namesten.
Телефонски број:   078685844
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7763  |  Објавен на: 31.5.2022  |  Гледаност: 81Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.