Подарувам кутриња

Подарувам (заедно или одвоено) пет кутриња од мајка Златен Ретривер и татко Вучјак. Двомесечни две машки и три женски, веќе јадат. Прочистени, невакцинирани.
Само за вистински љубители на животни.
Телефонски број:   071232857
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7768  |  Објавен на: 13.6.2022  |  Гледаност: 50Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.