Изнајмувам викендица

Изнајмувам викендица во Претор на преспанско езеро, комплетно опремена и наместена за летен период.
Телефонски број:   075484314
Град:   Претор
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7771  |  Објавен на: 19.6.2022  |  Гледаност: 24Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.