Клима сервис SANIKO

Хемиско анти-бактериско чистење на клима уреди + пареа:
3.5 kw = 1600 денари
5.5 kw - 7.0kw = 1900 денари
Сервисот содржи анти-бактериско чистење на клима уредот плус мерење на фреон во системот доколку треба дополна на фреон се мери колку треба и се формира цена.
Повелете, уверете се во нашиот квалитет.
Вршиме и:
1. Монтажи демонтажи
2. Хемиско чистење
3. Полнење со фреон R22, 410А, 407..
4. Промена на компресор
5. Секаков вид на дефект.
Телефонски број:   077583877
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7783  |  Објавен на: 26.7.2022  |  Гледаност: 57Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.