Se iznajmuva stan

Se iznajmuva stan - apartman pogoden za 2 lica vo Kisela Voda na ul. Ivan Kozarov.
Cena 9000 denari.
Телефонски број:   078335559
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7793  |  Објавен на: 11.9.2022  |  Гледаност: 30Информации за огласувачот
Лице за контакт: Atanas
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.