Se iznajmuva opremen stan

Se iznajmuva opremen stan 40 m2 vo Kapistec kaj cveten pazar, na 3-ti kat so lift, klima i parno. Pogoden za samci ili 1 student/studentka.
Телефонски број:   071563928
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7795  |  Објавен на: 14.9.2022  |  Гледаност: 19Информации за огласувачот
Лице за контакт: Caci
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.