Изработка на мебел по нарачка

Мебел Дизајн МОДЕРНО Плус изработува кујни, спални, детски, дневни, канцелариски мебел и друг вид на мебел по нарачка, со пропратен 3D визуелен проект.
БЕСПЛАТНО:
* идејно и проектно 3D решение
* достава до Вашиот дом
* монтажа.
ПРИ ИЗРАБОТКА НА ЦЕЛИОТ ПРОСТОР, СЛЕДУВА ПОПУСТ ОД 20%.
ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ПРЕПОЗНАТЛИВ СТИЛ, ПОВОЛНИ ЦЕНИ!!!
Локација: ул. Сава Ковачевиќ, нас. Кисела Вода (позади кулите Расадник, во новите згради).
Телефонски број:   078/224-393
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7802  |  Објавен на: 21.9.2022  |  Гледаност: 9Информации за огласувачот
Лице за контакт: Дизајн МОДЕРНО Плус
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.