Продавам столици

Продавам столици за чајџилници, ресторани или кафулиња. Од 5 врсти по 100 комада. Нови и половни, користени само една сезона. Екстра поволна цена.
Телефонски број:   071304602
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7817  |  Објавен на: 20.11.2022  |  Гледаност: 51Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.