Се изнајмува стан во Центар

Се изнајмува двособен стан во Центар. На одлична локација, наспроти Зоолошка градина. Има две соби и посебна кујна. Станот е целосно опремен, приклучен е на централно греење, има клима.
За подетални информации и цена обратете се на долунаведениот телефонски број.
Телефонски број:   075 277 763
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7820  |  Објавен на: 22.11.2022  |  Гледаност: 34Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.