Se prodava zidana baraka na atraktivna lokacija

Se prodava zidana baraka vo centarot na Skopje, na 100m od trgovskiot centar East Gate. Cist imoten list. DUP povolen i za deloven i za stanben prostor. Mozna kompenzacija.
Телефонски број:   075 240 458
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7838  |  Објавен на: 11.1.2023  |  Гледаност: 46Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.