Се изнајмува стан

Се изнајмува реновиран и наместен стан во Лептокарија! Станот е вселив од 1-ви февруари. Располага дополнително со клима, станбено обезбедување, проточен бојлер, лифт.
Цена: 400 eur + месечни сметки.
(без соработка со агенции за недвижности)
Телефонски број:   077908480
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7839  |  Објавен на: 17.1.2023  |  Гледаност: 87Информации за огласувачот
Лице за контакт: Анета
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.