Odlicen stan od 75m2

Se iznajmuva namesten stan od 75m2, vtor kat, na odlicna lokacija.
Телефонски број:   071358046
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7843  |  Објавен на: 21.1.2023  |  Гледаност: 56Информации за огласувачот
Лице за контакт: Nina
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.