Печка на дрва

Се продава печка на дрва, одлично сочувана. Цена 10000 ден.
Телефонски број:   075519327
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7852  |  Објавен на: 25.2.2023  |  Гледаност: 76Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.