Dlabinsko cistenje so Kirby

Dlabinsko cistenje na tepisi, agolni garnaturi, trosedi, dvosedi, fotelji, duseci, stolici i nivno hemisko cistenje.
Телефонски број:   071321572
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7854  |  Објавен на: 14.3.2023  |  Гледаност: 46Информации за огласувачот
Лице за контакт: Brankica
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.