Продавам куќа

Продавам куќа со големо дворно место.
Телефонски број:   070233092
Град:   Охрид

 

Оглас број: 7906  |  Објавен на: 27.8.2023  |  Гледаност: 77Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.