Se prodava gradežno zemjište

Se prodava gradežno zemjište vo Batinci ( Ljuboš ) - 838m2.
Телефонски број:   070399605
Град:   Skopje

 

Оглас број: 7909  |  Објавен на: 01.9.2023  |  Гледаност: 63Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.